Διατροφολογική εξέταση Γ.Σ. Γλυφάδας

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016, η διατροφολόγος Εμμανουέλλα Μαγριπλή πραγματοποίησε τον πρώτο διατροφικό έλεγχο του έτους στους αθλητές και τις αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυφάδας.

 

Έγινε αναλυτικός έλεγχος και ανάλυση σε 15 αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου στο πλαίσιο της  προετοιμασίας και της επιστημονικής υποστήριξης της ομάδας, θέτοντας τις βάσεις για την βελτίωση της απόδοσης τους στις προπονήσεις αλλά και φυσικά στους αγώνες.

 

Η εξαιρετική δουλειά η οποία γίνεται από την προπονητική ομάδα και τους υπευθύνους των τμημάτων του συλλόγου αντικατοπτρίζεται στα αποτελέσματα του 2015 όπου η Ομάδα Γυναικών στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας 2015 για πρώτη φορά στην ιστορία της καθώς επίσης και οι σημαντικές διακρίσεις των αθλητών στίβου των Special Olympics Hellas στους αγώνες που έγιναν στο Los Angeles.

 

Υπεύθυνος όλων των προγραμμάτων είναι ο παλιός πρωταθλητής, βαλκανιονίκης και κάτοχος πανελληνίου ρεκόρ στα 3000μ  εφήβων Μανώλης Χάντζος.

Υπεύθυνος των ακαδημιών είναι ο παλιός πρωταθλητής στον Μαραθώνιο δρόμο Γιάννης Περίφανος.

Επίσης λειτουργεί τμήμα ΑμεΑ με υπεύθυνη την Μάνια Ψυρροπούλου.

 

Το site του συλλόγου είναι το http://www.gs-glyfadas.gr/

 

Η διατροφολογική εξέταση ήταν μια προσφορά της διατροφολόγου προς το σύλλογο και θα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.