ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE.

Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, δηλώνετε την συγκατάθεσή σας σε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις. Αν δεν συμφωνείτε με όλους τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης, μην χρησιμοποιείτε αυτό το site!

Η Δρ. Εμμανουέλλα Μαγριπλή μπορεί να αναθεωρεί και να ενημερώνει αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις χρήσης ανά πάσα στιγμή. Εφόσον συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν την ιστοσελίδα θα σημαίνει ότι αποδέχεστε αυτές τις αλλαγές.

Αυτή η ιστοσελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές

Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας EATSMART.GR , όπως κείμενο , γραφικά, εικόνες , πληροφορίες που προέρχονται από τους δικαιοπαρόχους του EATSMART.GR , καθώς και άλλα υλικά που περιέχονται στην ιστοσελίδα EATSMART.GR («Περιεχόμενο») είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό. Το περιεχόμενο δεν προορίζεται να είναι ένα υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία .

Πάντα επιδιώξτε την συμβουλή του γιατρού σας σας ή άλλου ειδικευμένου φορέα παροχής υγείας για οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε σχετικά με μια ιατρική κατάσταση. Ποτέ μην αγνοήσει την επαγγελματική ιατρική συμβουλή ή καθυστέρηση στην αναζήτηση, γιατί για κάτι που έχετε διαβάσει στην ιστοσελίδα EATSMART.GR!

Αν νομίζετε ότι μπορεί να έχετε μια ιατρική έκτακτη ανάγκη , καλέστε τον γιατρό σας ή το 166 αμέσως. To EATSMART.GR δεν συνιστά ή να υποστηρίξει οποιαδήποτε συγκεκριμένες εξετάσεις , ιατρούς , προϊόντα , διαδικασίες , απόψεις , ή άλλες πληροφορίες που μπορεί να αναφέρονται σε αυτήν την ιστοσελίδα .

Η χρήση των πληροφοριών που παρέχονται από το EATSMART.GR, από την κα Εμμανουέλλα Μαγριπλή ή άλλων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μετά από πρόσκληση του EATSMART.GR , ή από άλλους επισκέπτες της ιστοσελίδας γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

Χρήση Περιεχομένου

Το EATSMART.GR σας επιτρέπει να δείτε και να χρησιμοποιείσετε αποκλειστικά και μόνο για προσωπική , μη εμπορική χρήση, αν έχετε συμπεριλάβει την ακόλουθη σημείωση πνευματικών δικαιωμάτων : © 2014 , Εμμανουέλλα Μαγριπλή , Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Το περιεχόμενο προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας βάσει τόσο των Ελληνικών όσο και των διεθνών νόμων . Η ιδιοκτησία για το περιεχόμενο παραμένει στην κα Εμμανουέλλα Μαργιπλή. Οποιαδήποτε χρήση του περιεχομένου που δεν επιτρέπεται ρητά από αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις είναι μια παραβίαση αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων και μπορεί να παραβιάσει τα πνευματικά δικαιώματα και άλλους νόμους . Το περιεχόμενο και τα χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση από την κα Εμμανουέλλα Μαγριπλή .

Αν παραβιάσετε οποιονδήποτε από αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις , η άδειά σας προκειμένου να χρησιμοποιείτε το Περιεχόμενο τερματίζεται αυτόματα και πρέπει να καταστρέψετε αμέσως όλα τα αντίγραφα που έχετε κάνει ή χρησιμοποιήσει οποιουδήποτε τμήματος του Περιεχομένου.