Η τεχνολογία αποτελεί πλέον ένα σημαντικό μέρος της ζωής μας και της καθημερινότητάς μας και γι’αυτόν το λόγο εκμεταλλευόμενοι της δυνατότητες που μας δίνονται με την χρήση της, υπάρχει η δυνατότητα οργάνωσης «απομακρυσμένης» συνεδρίας με την χρήση της εφαρμογής Skype.

——-

Η online συνεδρία είναι ένας ιδανικός τρόπος να ξεπεραστούν δυσκολίες όπως είναι η απόσταση και για τον λόγο αυτόν προτείνεται μόνο σε άτομα τα οποία βρίσκονται εκτός Αθηνών και δεν μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στο ιατρείο της κας Μαγριπλή.

skype_logo-large

Πως θα χρησιμοποιήσω το Skype και τι πρέπει να κάνω για να κλείσω ένα online ραντεβού;

 

Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει πότε το Skype τότε ακολουθήστε όλα τα βήματα, αλλιώς πηγαίνετε κατευθείαν στο βήμα 3.

  1. Επισκεφτείτε το website του Skype και δημιουργείστε ένα νέο λογαριασμό πρόσβασης στην υπηρεσία.

  2. Κατεβάστε την εφαρμογή για laptop/desktop, tablet ή smartphone.

  3. Επικοινωνήστε με το ιατρείο της κας Μαγριπλή πατώντας εδώ προκειμένου να κλείσετε την online συνεδρία με τη διατροφολόγο.

  4. Όταν κανονιστεί η συνεδρία τότε θα σας αποσταλλεί με email, ο λογαριασμός Skype της κας Μαγριπλή έτσι ώστε να τον προσθέσετε στις επαφές σας.

Η χρήση του Skype δεν υποκαθιστά σε καμία περίπτωση την προσωπική επαφή με τη διατροφολόγο και προτείνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους που θα επιθυμούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτό τον τρόπο συνάντησης, να επισκέπτονται την κα Μαγριπλή στο  ιατρείο της, ιδανικά μια φορά κάθε τρεις μήνες. Με αυτόν τον τρόπο, εκτός όλων των άλλων, θα γίνεται και μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση της πορείας του ατόμου, με τη χρήση του τεχνολογικά προηγμένου εξοπλισμού με τον οποίον είναι εξοπλισμένο το ιατρείο.